Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. AS-Ecrinal ANP2+ Fiole impotriva...

AS-Ecrinal ANP2+ Fiole impotriva caderii parului 8 fiole* 5 ml

Beneficii AS-Ecrinal ANP2+ Fiole impotriva caderii parului:Tratament intensiv impotriva caderii parului si tratament fortifiant pentru parul deteriorat si devitalizatCaderi ocazionale ale parului - de la primele semne ale caderii excesive, femei si barbati cat si in cazul unei caderi avansate; Par rarit - in cazul in care cresterea parului este incetinita sau este necesara sustinerea parului slabit, stimuland recresterea si activand hranirea tesuturilor.Alopecie seboreica - intalnita cel mai des la barbatiConcentratia cea mai mare de activi (40%)Rezultate vizibile dupa a doua luna de tratament.Parul devine in mod vizibil mai puternic, mai rezistent, dens, recapatandu-si vitalitatea.Ingrediente AS-Ecrinal ANP2+ Fiole impotriva caderii parului:ANP®2+ patent unic Ecrinal cu o activitate puternica in stimularea parului si unghiilor.- Ulei de Macadamia - bogat in acizi grasi nesaturati, protejeaza celulele impotriva oxidarii- Ulei din samburi de struguri - bogat in polifenoli cu proprietati antioxidante si Omega 6 proprietati restructurante si regenerante - Ulei de Camelina - unul din uleiurile cele mai bogate in omega 3, hraneste si confera luciu firului de par. Proprietati inflamatorii pentru a calma pielea iritata- Thio-Lipesteri de matase, patent exclusiv Asepta - potentat de aminoacizi esentiali sintezei de keratina si recunoscuti in sustinerea recresterii parului si intarirea radacinii.Mod de utilizare AS-Ecrinal ANP2+ Fiole impotriva caderii parului:Se aplica pe scalp si se maseaza bland cu ajutorul degetelor pentru a activa absorbtia. Se lasa sa actioneze 20-30 de minute apoi se spala parul de preferinta cu Samponul Ecrinal ANP®2+ pentru femei sau barbati. Atunci cand este posibil se recomanda ca produsul sa fie lasat sa actioneze pe timpul noptii. In timpul somnului se poate infasura capul cu un prosop. Durata tratamentului: 3 luni consecutive1 Fiola la 2 zile timp de 2 luni1 Fiola la 3 zile luna 3

Acest produs AS-Ecrinal ANP2+ Fiole impotriva caderii parului 8 fiole* 5 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

116.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Piure de mere, afine si capsuni Bio, 90g, BabyBio
BIOFARM CALCIU LACTIC 50 COMPRIMATE
Batoan proteic cioco,alune si caramel, 55g, Fulfil Nutrition
Delia Oja Hybrid Coral nr. 41 French beige, 11ml
SECOM ASTRAGALUS 100 CAPSULE
Sapun intim organic cu lavanda, 250ml, Organyc
Detergent lichid Eco Bio pentru rufe bebelusi, 1000ml, Baby Anthyllis
Solutie oftalmica Xanterdes, 20 fiole x 0.3 ml, SIFI
AVENE MASCA HIDRATANTA 50ML
chevron-right-circle