Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

BLANX Pasta de dinti Pro Pure White cu enzime, 75ml

Beneficii BLANX Pasta de dinti Pro Pure White cu enzime:Albeste dintii in mod naturalPasta de dinti ce contine Enzime pentru protejarea albului natural si licheni arctici pentru albirea dintilor.Protejeaza si remineralizeaza componenta minerala continuta de smaltPrevine adezivitatea placii dentare, ingalbenirea dintilor, mentinand un echilibru optimLupta impotriva profilerararii bacteriene ce cauzeaza depunerea tartrului, placii si cariilor.Ingrediente BLANX Pasta de dinti Pro Pure White cu enzime:Lichenii arctici - Extractul de lichen a fost identificat ca o substanta, acidul usnic, util in protectia membranelor mucoase si a dintilor. Acidul usnic poseda o actiune bacteriostatica foarte importanta, deoarece este capabila sa neutralizeze cea mai mare parte a incarcaturii bacteriene, cu referire în special la Streptococcus mutans, care este responsabil pentru formarea cariilor.Siliciu non abraziv - Pastele de dinti Blanx au fost formulate pentru a respecta cu strictete fiziologia dintilor, cu o anumita granulometrie, care permite in acelasi timp sa aiba un efect de curatare ridicat si sa respecte integritatea smaltului dentar avand un grad redus de abraziune (RDA - relativ Dentin Abrazivitate).Enzime - Bromelina și Papaina (Ananas si Papaya) degradeaza pelicula proteica pe suprafața dintilor (biofilmul), ajutand astfel la indepartarea petelor si prevenind reformarea. Prin urmare, acestea au actiune protectoare, pot sa contracareze proliferarea bacteriana si sa restabileasca sanatatea si albul natural al dintilor.Mod de utilizare BLANX Pasta de dinti Pro Pure White cu enzime:De cel putin 2 ori pe zi, dupa fiecare masa. Se utilizeaza asemeni unei paste de dinti normala, clatiti dupa utilizare. Testeaza culoarea dintilor tai. Cutia contine o scala pentru a putea verifica culoarea dintilor dumneavoastra. Apasati pe spatiul indicat, deschideti cutia si scoateti „BlanXometer”Atentie!Inchideti tubul dupa fiecare utilizare pentru pastrarea eficientei si pentru a fi mai usor de utilizat. Pastrati la temperatura ambientala. Lipsa integritatii ambalajului poate deteriora caracteristice functionale ale produsului. A nu se inghiti. In eventualitatea aparitiei unei reactii alergice legate de utilizarea produsului adresati-va imediat unui medic. Eventualele reactii alergice sunt individuale si nepredictibile. Utilizarea incorecta, accidentala poate cauza o colorare de moment a pielii corpului sau tesuturilor si se poate inlatura complet prin spalare cu apa calda si sapun.

Acest produs BLANX Pasta de dinti Pro Pure White cu enzime, 75ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Milumil formula lapte fortifiat, + 3 ani, 600 g, Milupa
Tratament pentru par Vitalizing, 300ml, Daeng Gi Meo Ri
Set Charming Ruby Potion, Lavish Care
Cetebe Imuno - Active, 30 capsule
Magnesium Glycinate 200mg, 60 capsule, Bronson Laboratories
Seminte de Chia, 100 g, Alevia
Spray repelent pentru tantari si capuse, 150ml, Farmec
Institutul de Apicultura Apireven crema, 30g
ABOCA LENODIAR ADULTI 20 CAPSULE
chevron-right-circle