Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Blanx White Shock, 50ml + dispozitiv LED

Beneficii Blanx White Shock,  50ml + dispozitiv LED:Tratament intensiv de albire si protectiePrevine apariția cariilor, gingivitelor, halitozei și acțiunea principalilor patogeni orali.Ajută prevenirea patologiei cavității bucaleÎndepărtează în mod eficient bacteriile ce produc placa dentară și cariileEfect non-abraziv.Previne apariția cariilor, gingivitelor, halitozei și actiunea principalilor patogeni orali.Eficienta chiar pentru proteze si ajustari estetice.Fara SLS, PEG,Fara parabeni.Contine Sodium Monoflorfosfat 0.4%, florura de sodium 0.08%.Ingrediente Blanx White Shock,  50ml + dispozitiv LED:Blue Formula (activ optic de albire) - efect imediat de albireActilux - efect de albire de durata cu actiune antioxidanta.Lumina acceleratorului LED are o actiune antibacteriana, distruge bacteriile prezente pe periuta de dinti, excelent accelerator de albireMod de utilizare Blanx White Shock,  50ml + dispozitiv LED: Desurubati capacul produsului si indepartati sigiliul. Luati dispozituvul Blanx LED din cutie si insurubati-l pe tubul pastei de dinti, desurubati capacul pentru a folosi produsul, dupa aceste operatiuni o lumina led albastra va straluci afara din tub activand imediat ActiluX®. Lumina va continua sa activeze pasta de dinti in timp ce este plasata pe periuta de dinti indepartand bacteriile. Puteti chiar sa folositi acceleratorul LED direct pe dinti. Lumina se va stinge automat cand capacul este insurubat la loc. Retineti! Cu cat mai multa lumina primeste ActiluX® cu atat activitatea de albire va fi mai intensa.Important: Sistemul LED este reutilizabil, pastrati BLanx LED pe tubul pastei pana ce pasta se termina, cand terminati contintul tubului desurubati si pastrati dispozitivul Blanx Led. Cumparati un tub de 75ml de BLANX WHITE SHOCK si utilizati-l ca rezerva pentru acceleratorul LED. Sistemul Blanx LED a fost exclusiv produs pentru activarea si cresterea gradului de albire al formulei BLANX WHITE SHOCK. Actiunea lui este garantata exclusiv cu produsul BLANX WHITE SHOCK. 

Acest produs Blanx White Shock, 50ml + dispozitiv LED din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Seni Lady Plus, 15 buc
Aminoacizi HMB-HD, 90 capsule, Genius Nutrition
Scutece Active Baby Mega Box Marimea 5 pentru 11 -16 kg, 110 bucati, Pampers
Complex natural Detox Extra, 60 capsule, Niavis
Mask Acne Gel 30 ml
Mist pentru fata Soothing Facial Mist, 100 ml, RNW
Bilomag forte Circulatie, 120 capsule, Zdrovit
Sampon solid anti-matreata, 50g, La Saponaria
Baston reglabil cu maner rosu, verde sau albastru - Rosu
chevron-right-circle