Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Isomar Roll On pentru ochi, 10 ml

Beneficii Isomar Roll On pentru ochi:Calmeaza, revigoreaza, efect fresh.Combate semnele de oboseala oculara prin 3 actiuni: revigorare, calmare, reducerea oboseliiBila de otel a aplicatorului - maseaza si revigoreaza in timpul aplicarii ajutand la reducerea zonei umflate si eliminand senzatia de oboseala oculara.Testat oftalmologic si dermatologic.Ingrediente Isomar Roll On pentru ochi:- Mix de extracte vegetale - revigorare imediata- Acid Hialuronic si Apa de Mare Isotonica - calmeaza si restabileste confortul natural al pleoapelorMod de utilizare Isomar Roll On pentru ochi:Recomandat doar in uzul periocularCu ajutorul aplicatorului roll on masati pleoapele si conturul ochilor, apasand usor pe tub, evitand insa eliberarea unui exces de gel. In cazul contactului cu suprafata oculara, clatiti cu apa din abundenta. Pentru o actiune mai revigoranta, produsul poate fi pastrat in frigiderISOMAR oferă siguranţa acţiunii complet naturale, ce respectă echilibrul complex al mucoaselor Zona Parcului Marin Cinque Terre se caracterizează prin coaste pietroase expuse spre mare, stânci ce coboară abrupt în mare, curenţi sub marini puternici, un grad mare de oxigenare a apei și bogăţie de săruri minerale și oligo elemente ce provin din continua spargere a valurilor pe stânci, producând o adevărată eroziune. Aceste ape sunt cele mai indicate pentru uz clinic și terapeutic de Hidrologie Medicală, Talazo terapie, igiena mucoaselor. Prelevarea apei se face într-o anumită locaţie în mare (la 3,5 mile distanţă de coastă, de la o adâncime de 6 metri) unde concentraţia de iod este mare, printr-o metodă ce asigură eliminarea impurităţilor organice și anorganice și împiedică orice contaminare posibilă externă cu agenţi poluanţi Apa de mare din Parcul Marin Cinque Terre reprezinta un complex de elemente esentiale vitale reinnoirii celulare. Sarurile minerale, prezente in apa de mare, ajuta la refacerea filosofiei celulare naturale. Malul marii contine o formatiune unica de roci ce imbogatesc apa cu o larga varietate de ioni (Mangan, Cupru, Fier, Zinc, etc) esentiali metabolismului celular si care nu se regasesc in alte mari.

Acest produs Isomar Roll On pentru ochi, 10 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Livecom Sirop fara zahar, 100 ml
Femilyane BIORGA pH 8 gel igiena intima, 200 ml
Masca coloranta tratament cu Keraguard Bright Yellow Neon, 200ml, SensiDo Match
CROM FORTE 200MCG X 30 TABLETE
Clinical Omega 3 Concetrate, 6 capsule, Gold Nutrition
Dacia Plant Citonat x 150 comprimate
Fluid matifiant SPF50+ Hyseac, 50 ml, Uriage
Piure de prune fara gluten, 2 x 104g, Plasmon
Prezervative Mutual Pleasure, 10 bucati, Durex
chevron-right-circle