Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema pentru ten cu tendinta acneica Phys-AC Global, 40 ml, A-Derma

Beneficii A-Derma Phys-AC Crema Global Severe Blemish Care:adjuvant impotriva punctelor negre si a cosurilor;cosurile si punctele negre sunt diminuate, iar imperfectiunile sunt estompate datorita texturii sale de gel-crema cu microperle care absorb sebumul;matifiaza si hidrateaza pielea;pentru piele fragila, sensibila si predispusa la acnee;reechilibreza pielea si poate fi folosit de la varsta de noua ani, in adolescenta sau la varsta adulta;fara ingrediente de origine animala.Ingrediente A-Derma Phys-AC Crema Global Severe Blemish Care:Water (Aqua), Glycolic Acid, PPG-15 Stearyl Ether, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Methacrylate, Propylene Glycol, Ceteth-3 Acetate, Glycerin, Sodium Hydroxide, Cetyl Alcohol, Lactic Acid, Arachidyl Alcohol, Polyacrylate-13, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Salicylic Acid, Arachidyl Glucoside, Avena Sativa (Oat) Leaf/Steam Extract (Avena Sativa Leaf/Steam Extract), Behenyl Alcohol, BHT, Bisabolol, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil (Cucurbita Pepo Seed Oil), Dimethicone, Disodium Edta, Fragrance (Parfum), Polyisobutene, Polysorbate 20, Pyridoxine HCL, Sorbitan Isostearate, Zinc Gluconate.Mod de utilizare A-Derma Phys-AC Crema Global Severe Blemish Care:Se aplica o data pe zi pe toata fata. Evitati contactul cu ochii.Nu se utilizeaza la copii cu varsta sub 3 ani.Limitati expunerea la soare in timpul utilizarii si folositi intotdeauna protectie solara dupa aplicare.In caz de intepaturi, recomandam sa se spatieze aplicatiile.

Acest produs Crema pentru ten cu tendinta acneica Phys-AC Global, 40 ml, A-Derma din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

67.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tampoane organic normal, 16 bucati, O.B.
Gerovital H3 Derma+ Tratament anticadere 12 fiole
Anacaps Reactiv pentru par si unghii, 30 capsule, Ducray
Pachet Promotional Tensiometru Sendo Advance 3 + Cantar bucatarie
Ariul Brilliant Tone Up E.G.G Crema de fata Antirid & Lifting, 70ml
Rame ochelari de vedere unisex Aida Airi AS6436 C3
Ulei de cocos Eco extravirgin, 1l, SanoVita
5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica
Mini rondele din orez cu cacao, 24g, SanoVita
chevron-right-circle