Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Genito-urinar
  6. /
  7. Gynophilus Control, 6 comprimate...

Gynophilus Control, 6 comprimate vaginale

Proprietati -restabileste pH-ul vaginal normal datorita producerii acidului lactic de catre lactobacili;- formeaza o bariera protectoare;- acţioneaza impotriva agentilor infectiosi (ciuperci si bacterii);- indicat in controlul recidivelor infectiilor vaginale;- restabileste microbiota vaginala protectoare;- reduce senzatia de mancarime, usturime, uscaciune, urinare dificila si contact sexual dureros.Ingrediente active:876.9 mg LCR Regenerans.Compozitia unica a LCR Regeneransc combinăa Lactobacillus Rhamnosus Doderlein (probiotic), prezent in mod natural in vagin, si elemente nutritive (prebiotice).Mod de administrare:Un comprimat vaginal la fiecare 4 zile.6 comprimate sunt suficiente pentru 24 zile de tratament: Z0, Z0+4, Z0+8, Z0+12, Z0+16, Z0+20.

Acest produs Gynophilus Control, 6 comprimate vaginale din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

93.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel intim antibacterian Mastrelle, 200 ml, Fiterman
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen GU8807 C1
Apivita Hair Sampon matreata uscata, 250ml
DUCRAY ANAPHASE+ BALSAM 200ML
Pudra de talc, 200g, Borotalco
Ceai cu seminte de schinduf, 50g, Fares
Crema iluminatoare de ochi Vitamina C Infusion, 15ml, Mincer Pharma
Crema tartinabila de mango cu cocos si caju Mangonella Secretele Ramonei, 350g, Laboratoarele Remedia
Probiotic Zilnic, 30 capsule, Optibac
chevron-right-circle