Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

DeSolVitum Junior D3+K2 solutie orala, 150 ml

 Beneficii  DeSolVitum Junior D3+K2 solutie orala:Contribuie la buna functionare a sistemului imunitarSustine sanatatea oaseleor si a dintilor,Ajuta la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforuluiContribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sangeSustine functia musculara Contribuie la coagularea normala a sangelui  Mod de administrare DeSolVitum Junior D3+K2 solutie orala:Copii cu varsta peste 3 ani si pana la 10 ani: 5 ml solutie o data pe zi.Copii cu varsta peste 10 ani: 7,5 ml solutie o data pe zi.Adulti: 10 ml de solutie pe zi.

Acest produs DeSolVitum Junior D3+K2 solutie orala, 150 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apielixir Imunitate Forte Albina Carpatina, 20 fiole x 10 ml, Apicola
Sirop natural de afine presat la rece, 250ml, Steaua Divina
Multivitamine pentru baieti adolescenti de la 12-17 ani Milestones®, 120 tablete, GNC
Trusa Spring Crema pentru ten uscat Mineral 89 Rich, 50 ml, Vichy
Ayumi Gel de curatare faciala cu Neem si Tea Tree, 150 ml
Chips de cocos, 200g, SanoVita
Creion de ochi Tatoo Liner 911 Smooth Walnut, 1.3g, Maybelline
Formula fitoestrogen pentru femei, 120 capsule, GNC
Crema de zi pentru ten normal/mixt Hydro X-Cell, 50ml, Elmiplant
chevron-right-circle