Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitamina C + Zinc + D3, 40 comprimate

Beneficii Vitamina C + Zinc + D3:Efect imunostimulator potentat.Fara zahar.Comprimate cu gust bun.Pentru functionarea normala a sistemului imunitar;Ingrediente Vitamina C + Zinc + D3: Indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, indulcitor (mannitol, extract de Stevia rebaudiana, aspartam), antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu), aroma de zmeura, gluconate de zinc, colecalciferol.Valoare energetica: 1 kcal/ comprimatCantitate/comprimat- Vitamina C – 200 mg (250% DZR/VNR*)- Zinc – 2 mg (20% DZR/VNR*)- Vitamina D3 – 10 µg (400 UI) - (200% DZR/VNR*)*Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. UE 1169/2011Mod de administrare Vitamina C + Zinc + D3:1-4 comprimate pe zi. Se lasa comprimatul sa se dizolve lent in gura sau se mesteca.Se lasa comprimatul sa se dizolve lent in gura.Atentionari!A nu se lasa la indemana copiilor mici.A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Acest produs Vitamina C + Zinc + D3, 40 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa de gura Coolmint, 500ml, Listerine
Aquarella Bossa Nova Gray 90 de purtari 2 lentile/cutie
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU546 096N
Sirop Faringo Tusiv, 120ml, Terapia
Sampon Blond Ambition Purple, 300ml, T-LAB
Fares Ceai Crusin 50g
Ser exfoliant cu multi-acizi si vitamina C Follow the Light, 50ml, PSA
Ulei de par Extraordinary Oil, 100ml, Elseve
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7025 5417
chevron-right-circle