Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Biorga Apaisac gel spumant pentru fata, 200 ml

Beneficii Biorga Apaisac gel spumant pentru fata:Indicat pentru igiena pielii mixte/grase. Elimină impuritățile și excesul de sebum. Nu conține săpun.Ingrediente Biorga Apaisac gel spumant pentru fata:Cupru și Zinc, Acid salicilic și gluconolactona, acid azelaic și glicină.Mod de aplicare Biorga Apaisac gel spumant pentru fata:Se aplică zilnic o cantitate mică de gel pe față umezită, se masează  ușor apoi se clătește. Evitați contactul cu ochii.

Acest produs Biorga Apaisac gel spumant pentru fata, 200 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Curaprox pasta de dinti enzycal zero DENT, 75 ml
Detergent spray pentru jucarii si suprafete, 500ml, Friendly Organic
PEPON ULEI DE DOVLEAC 30 CAPSULE
Ser Termoprotector Cu Keratină
LAXIT MED 10PLICURI
Ceai de fructe de padure, 75g, Vedda
Bombus Baton energizant Raw Energy, cu lamaie si nuca de cocos, 50g
ZDROVIT GRIPOVIT MAX C 10PLICURI
Crema pentru fata de umplere Hydra Filler Golden Krocus, 50ml, Korres
chevron-right-circle