Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Imunitate forte
  6. /
  7. Coldimmun, 16 comprimate de...

Coldimmun, 16 comprimate de supt

Beneficii ColdImmun:Contribuie la buna functionare a sistemului respiratorContribuie la ameliorarea durerilor in gatAjuta la eliminarea raguselii avand efect calmant asupra gatului si corzilor vocaleReduce oboseala si epuizareaSustine sanatatea tractului respiratorMod de administrare ColdImmun:2 comprimate  pe zi, care se sug nu se inghit. Comprimatele se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare; nu se mesteca si nici nu se inghit intregi.

Acest produs Coldimmun, 16 comprimate de supt din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIO-SINERGYE OMEGA 3-6-9 1000MG X 30 CAPSULE
Ulei esential pur de ienupar (juniperus communis), 10ml, Sabio
Tratament pentru intarirea unghiei, 10.5ml, Andreia Professional
MEBRA PUDRA CU PROPOLIS 75G
Crema hranitoare cu miere si propolis, 65ml, Skinfood
Silimarina Extra, 60 capsule, Niavis
Pachet Forest Cedar Gel de dus, 2x250ml, Korres
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8481 C3
Paste din grau cu rosii si spanac, 250g, Dalla Costa
chevron-right-circle