Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitamax Q10, 15 capsule 1+1 cu 40% reducere

Beneficii Vitamax Q10, 15 capsule:Energie fizica, Randament psihic, Anti - oboseala,Imunitate, Anti-imbatranire.Supliment alimentar - complex echilibrat de vitamine, minerale, extract de ginseng si coenzima Q10.Complex de vitamine si minerale ce asigura 100% din DZR pentru majoritatea ingredientelor. Coenzima Q10 este implicata in functionarea muschiului cardiac; are efect antioxidant, anihiland radicalii liberi.Ingrediente Vitamax Q10, 15 capsule:Combinatie de 26 de elemente: vitamine, minerale, coenzima Q10 si extract de ginseng.Mod de utilizare Vitamax Q10, 15 capsule:In absenta unor prescriptii medicale speciale, doza uzuala este de o capsula zilnic sau la doua zile, dupa masa. in cazuri severe, doza poate fi crescuta conform recomandarii medicului.Conditii de pastrare Vitamax Q10, 15 capsule:A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. Atentie!Sarcina si alaptarea: Se recomanda si cereti sfatul medicului inainte de a utiliza Vitamax.

Acest produs Vitamax Q10, 15 capsule 1+1 cu 40% reducere din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.04 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Paste Fusilli din hrisca fara gluten, 250g, Probios
Rame ochelari de vedere dama Polarizen MB1163 C3
Dacia Plant Ceai trei frati patati, 50g
Crazy Hulk Green 365 de purtari 2 lentile/cutie
Caseta Cadou Gerovital Tratament Expert Argan: Șampon, Mască și Ulei Păr
Deodorant exfoliant Monoï, 200ml, Evoluderm
Faringosept Rapid Portocala 12 pastile Terapia
ULTRA for Astigmatism lunare 3 lentile/cutie
Baton proteic Crispy Vanilla & Caramel, 55g, Nutramino
chevron-right-circle