Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Genito-urinar
  6. /
  7. Purasana Cranberry 360 mg,...

Purasana Cranberry 360 mg, 30 capsule

Beneficii Purasana Cranberry 360 mg:Fructele de merisor impiedica eficient dezvoltarea microorganismelor potential patogene si aderarea acestora la mucoasa tractului urinar, sustin diureza si ajuta la irigarea tractului urinar.Oamenii de stiinta din Finlandia au verificat efectul fructelor de merisor de a reduce numarul microorganismelor Escherichia coli in tractul urinar, constatand capacitatea lor de a contribui la evitarea revenirii manifestarilor cauzate de prezenta acestora, pe termen lung.ajuta la calmarea iritatiilor si la eliminarea disconfortului la nivelul tractului urinarsustine irigarea cailor urinare si eliminarea uratilor si a oxalatilor de calciu de la acest nivelIngrediente Purasana Cranberry 360 mg:Fructe de merisor 350 mgextract uscat de fructe de merisor standardizat in min 30%proantocianidine 125 mgextract uscat de hibiscus  standardizat in min. 5% polifenoli 25 mgMod de administrare:O capsula pe zi.  Nu utilizați dacă luați anticoagulant.

Acest produs Purasana Cranberry 360 mg, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus si sampon bio cu grapefruit, 250ml, Coslys
GNC LIQUID B COMPLEX 60ML
Naturalis Ca+vit. D x 30cpr. film.
Spray pentru reducerea acneei corporale Acniben, 150ml, Isdin
Tetina anti-colici debit 1, 0luni+, SCY761/02, 2 bucati, Avent
Sampon pudra pentru iluminare si reglarea sebumului, 25g, La Saponaria
INTRAPUR INLINE SET
Masca intens hidratanta pentru fata cu Acid Hialuronic si Avocado, 50ml, The conscious
Pansament Tgaderm CHG 10x15cm, 1 bucata, 3M
chevron-right-circle