Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Eritem fesier
  6. /
  7. Klorane Bebe Eryteal unguent,...

Klorane Bebe Eryteal unguent, 75g

Beneficii Klorane Bebe Eryteal unguent:Calmeaza si protejeaza;Purifica, calmeaza si ajuta la vindecarea iritatiei de scutec;Protejeaza impotriva multiplelor surse de iritatie (urina, fecale, frecare);Limiteaza proliferarea bacteriana;Dezvoltat si testat pentru a reduce riscurile de reactii alergice;Ambalaj ecologic;Fara parfum;De la nastere, pentru sugari si copii. Zona scutecului. Piele normal sau iritata.Ingrediente Klorane Bebe Eryteal unguent:WATER (AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PEG-22/DODECYL GLYCOL COPOLYMER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA FRUIT OIL), ALLANTOIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, GLYCERYL LINOLEATE, GLYCERYL LINOLENATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL), MAGNESIUM SULFATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, ZINC SULFATE.Mod de utilizare Klorane Bebe Eryteal unguent:Aplicati un strat gros dupa fiecare schimbare de scutec pe pielea curata si uscata.

Acest produs Klorane Bebe Eryteal unguent, 75g din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Genera Men spuma de barbierit cu musetel & vitamina E, 300 ml
Servetele umede Happy cu vitamina E si alantoina, 2 x 64 bucati, Bella Baby
Spuma faciala pentru curatarea tenului Whitening, 150ml, Lirene
Lac Pentru Unghii Magic Gel Effect - 13
Vibrator pentru clitoris Switch, 1 bucata, Romp
AVENE FLUID SPF 50+ TEINTE 50ML
Gerdoff, 20 comprimate, Sofar
Ulei esential de tea tree, 30ml, Solaris
KEEP COOL Ocean Spuma de curatare, 150 g
chevron-right-circle