Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin E Masca-crema de fata, 90 ml

Beneficii Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin E Masca-crema de fata:Rasfata-ti si ingrijeste-ti tenul cu noua masca de fata imbogatita cu vitamina E de la Klairs! Freshly Juiced Vitamin E Mask este un produs multifunctional care poate fi folosit ca masca, tratament pe timp de noapte sau crema hidratanta de zi.Fortificata cu puterea antioxidanta a vitaminei E aceasta masca are proprietatea de a lumina, de a imbunatati ridurile si de a preveni semnele de imbatranirie. O poti folosi in timpul zilei pentru a reduce efectele nocive ale razelor UV sau noaptea pentru regenerarea pielii si combaterea ridurilor.Cu textura sa cremoasa, ca de budinca, crema se transforma intr-o esenta bogata care se absoarbe usor si rapid in suprafata pielii, mentinand-o hidratata timp de cel putin 8 ore. Daca aplici seara acest produs, dimineata pielea ta va fi mult mai luminoasa, mai ferma si mai hidratata.Sunt trei ingrediente principale care contribuie la efectul uimitor al acestei masti: vitamina E, niacinamidele si adenozina.Vitamina E este importanta pentru piele doarece previne imbatranirea tenului, lasa pielea catifelata, reduce eventualele inflamari si constituie un adevarat scut impotriva efectelor nocive ale soarelui.Niacinamidele sunt extrem de benefice pentru tenul gras, predispus la acnee, deoarece reduc secretia de sebum, redand echilibrul pielii.Adenozina stimuleaza producerea de colagen, dar actioneaza si ca anti-inflamator, ajutand la regenerarea pielii si vindecarea eventualelor leziuni.Alege sa ai un ten sanatos si fara probleme cu noua masca de fata cu vitamina E de la de la Klairs!Mod de utilizare Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin E Masca-crema de fata: Dupa curatarea tenului, foloseste produsul ca pe o crema hidratanta. Se poate folosi, atat seara cat si dimineata, pentru rezultate optime.Ingrediente Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin E Masca-crema de fata:Water, Glycerin, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Carrageenan, Gellan Gum, Betaine, Algin, Mannan, Ceramide NP, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Arginine, Ethylhexylglycerin, Centella Asiatica Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Salicornia Herbacea Extract, Phragmites Communis Extract, Adenosine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Linalool, Limonene

Acest produs Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin E Masca-crema de fata, 90 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

113.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Primii Pasi Biberon PP decorat tigru, 150 ml JP1101
Apivita Wine Elixir ser antirid si fermitate 30 ml
Dr. Wipes Servetele umede DEMACHIANTE, 20 bucati
Farmec, Crema depilatoare normala, cu extract Orhidee, 150ml
Ginkana Ginkgo biloba 80mg forte, 30 comprimate, Alevia
Iso-Cazeina cu aroma de vanilie ISO-Casein P.M., 970g, Beyond Raw
Suzeta din latex ortodontica 6M+ Baby, 1 bucata, Minut
Biscuiti Gran Chicco, 410g, Campiello
Mix pentru biscuiti cu ciocolata neagra Dark Chocolate Chip, 450g, Lucas Bites
chevron-right-circle