Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dear Klairs Gentle Black Deep Cleansing Ulei de fata, 150 ml

Beneficii Dear Klairs Gentle Black Deep Cleansing Ulei de fata:Te-ai saturat de tenul cu probleme si lipsit de stralucire? Klairs iti aduce solutia potrivita pentru acesta cu noul ulei de fata Gentle Black! Textura sa usor de indepartat permite o curatare usoara si eficienta a impuritatilor si a machiajului, fara a provoca iritatii.Gentle Black Deep Cleansing Oil de la Klairs este un ulei delicat de curatare compus din diverse uleiuri vegetale benefice pentru ingrijirea pielii, vedetele compozitiei minune fiind: uleiul de fasole neagra, uleiul de soia neagra, uleiul de susan negru si uleiul de seminte de coacaze negre.Continand uleiuri naturale extrase din fasole neagra, controleaza productia de sebum si calmeaza eficient pielea. Uleiul de soia neagra ajuta la controlul productiei de sebum, creste elasticitatea pielii si ofera un efect calmant.Uleiul de susan negru previne deshidratarea si imbatranirea prematura a pielii, avand in acelasi timp efect antioxidant puternic datorita ingredientelor cheie cu care este imbogatit, cum ar fi: beta-caroten, acid rinolenic, sesamina, sesaminol si tocoferol. Uleiul de seminte de coacaze negre are efecte antioxidante, datorita continutului sau in diverse minerale si intareste stratul protector al pielii.Alege sa ai un ten sanatos si fara probleme cu Gentle Black Deep Cleansing Oil de la Klairs!Mod de utilizare Dear Klairs Gentle Black Deep Cleansing Ulei de fata: Se foloseste pentru curatarea tenului. Aplica o cantitate adecvata de produs pe fata uscata si maseaza usor. Clateste cu apa din abundenta.Ingrediente Dear Klairs Gentle Black Deep Cleansing Ulei de fata:Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Isononyl Isononanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate , Isopropyl Myristate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil , Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil , Tocopheryl Acetate , PEG-20 Glyceryl Triisostearate , Polysorbate 20, Fragrance, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) , Carapa Guaianensis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil

Acest produs Dear Klairs Gentle Black Deep Cleansing Ulei de fata, 150 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

91.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam nutritiv leave-in cu keratina Tratament Expert, 150 ml, Gerovital
Granola cu alune de padure si mere, 300g, Ohvaz
Solix Antioxidant ACE + Zn + Se + Papaya x 20 compr. eff.
Ochelari de soare dama Aida Airi x Alina Ceusan AT8318 C1
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen 8039 C1
HIPP TOCANITA LEGUME 250G
Rezerva Ulei de dus Atoderm, 1L, Bioderma
Pasta de dinti bio protectie completa 8 in 1 cu mentol si lemn dulce, 100g, Coslys
Test de sarcina cu determinarea saptamanii, 1 bucata, Viola Care
chevron-right-circle