Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dear Klairs Youthful Glow Sugar Masca de fata, 110 g

Beneficii Dear Klairs Youthful Glow Sugar Masca de fata:Cu un pH neutru de 7, aceasta masca multifunctionala hraneste pe masura ce granulele sale fine de zaharoza indeparteaza celulele moarte ale pielii, astfel incat pielea uscata ramane mai stralucitoare si mai uniforma.Ingredientele cheie din lista scurta, dar dulce, includ untul de shea hidratant si uleiul de seminte de jojoba, impreuna cu extract de grapefruit si ulei din seminte de zmeura, ambele hidratante, antiinflamatoare si bogate in antioxidanti. Completarea liniei este data de detoxifierea argilei caolin si calamina linistitoare care confera, de asemenea, culoarea roz pal a exfoliantului.Utilizati masca ca tratament hidratant de 10 minute, exfoliant fizic sau ca balsam demachiant, evitand zona ochilor, pentru o piele stralucitoare, neteda ? fara iritatii.Acest produs este vegan si cruelty-free si nu contine parabeni, pigmenti, parfum artificial, ingrediente de origine animala si silicon.Mod de utilizare Dear Klairs Youthful Glow Sugar Masca de fata:1. Ca exfoliant: aplicati o cantitate adecvata pe pielea umeda dupa curatare si masati zonele ce necesita exfoliere. Clatiti cu apa calda.2. Ca masca: aplicati produsul pe pielea umeda dupa curatare, lasati sa actioneze 10 minute si clatiti cu apa calda.Ingrediente Dear Klairs Youthful Glow Sugar Masca de fata:Sucrose, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Glucose, Citrus Paradisi(Grapefruit) Fruit Extract, Microcrystalline Wax, Glyceryl Stearate, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Sorbitan Stearate, PEG-100 Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Kaolin, Cellulose, Calamine, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, (-)-alpha-bisabolol, Limonene

Acest produs Dear Klairs Youthful Glow Sugar Masca de fata, 110 g din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

87.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata anti-aging Una, 50ml, Ivatherm
Isis - Urelia 10 Crema, 150 ml
Biscuite umplut cu crema de curmale Ma'amoul, 60g, Ambrozia
Pasta de dinti cu aroma tutti frutti Emoji, 7-12 ani, 50 ml, Elgydium
Lapte de corp hidratant cu aroma de caramel, 200ml, Cottage
Ser B3 impotriva petelor pigmentare brune Liftactiv Specialist, 30ml, Vichy
Ceai verde chinezesc x 100g
Pudra proteica Total Whey cu ciocolata alba si alune, 260g, Gold Nutrition
Sampon pentru par neted si stralucitor Oil Reflections Luminous Reveal, 1000ml, Wella Professionals
chevron-right-circle