Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrediente cosmetice
  6. /
  7. Dear Klairs Fundamental Ampoule...

Dear Klairs Fundamental Ampoule Mist, 125 ml

Beneficii Dear Klairs Fundamental Ampoule Mist:Spray-ul pentru fata Ampule Mist de la Dear Klairs este compus din 82% apa de frunze Camellia Sinensis si imbogatit cu extracte din ceai verde Jeju, hibiscus, orez si castraveti, substante nutritive ce confera pielii tale o hidratare intensa, avand un efect revigorant.Fara alcool, parfum si uleiuri esentiale dar bogat in ingrijire antioxidanta, lasa pielea cu o senzatie moale, supla si umeda.De asemenea, pentru a complementa ingredientele premium, trehaloza din compozitie ajuta la blocarea umezelii in piele pentru o hidratare de lunga durata, fara nevoia de stratificare.Mod de utilizare Dear Klairs Fundamental Ampoule Mist: Dupa curatare, pulverizati de 2-3 ori pe fata la o distanta de 20 cm. Utilizati in orice moment al zilei pentru a calma, reimprospata si hidrata pielea. Se recomanda utilizarea Ampule Mist si ca toner in timpul etapei de ingrijire a pielii.Ingrediente Dear Klairs Fundamental Ampoule Mist:Camellia Sinensis Leaf Water, Butylene Glycol, Glycerin, Luffa Cylindrica Fruit Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Betaine, Trehalose, 1,2-Hexanediol, Aqua(Water), Artemisia Princeps Extract, Panthenol, Sorbitol, Sorbitan Sesquioleate, Ethylhexylglycerin, Laminaria Japonica Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP

Acest produs Dear Klairs Fundamental Ampoule Mist, 125 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

102.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apivita Lapte demachiant 3 in 1, 300ml
Balsam emolient reparator Enocare Pro, 100ml, Codexial
Nancare DHA + Vitamina D, 10ml, Nestle
URIAGE D.S. Gel de curatare dermatita seboreica, 150ml
Caramele bio cu aroma de toffee fara gluten, 150g, Super Fudgio
Crema anti-oboseala pentru ochi cu Super Acid Hyaluronic, extract de arbore de matase si cafeina, 15ml, Hada Labo
Calmotusin Junior cu gust de portocale, 100ml, Dacia Plant
HIPP 3600 CEAI ORGANIC DE FENICUL 20PLICURI X 30G
Ceai Laxativ, 30g, Dorel Plant
chevron-right-circle