Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dear Klairs Daily Skin Softening Water Toner, 500 ml

Beneficii Dear Klairs Daily Skin Softening Water Toner:Dear, Klairs Skin Softening Water este un toner exfoliant zilnic, cu pH de 4.41, factor de iritatie scazut si o textura asemanatoare cu apa ce se absoarbe rapid!Poti scapa astfel intr-un mod delicat de celulele moarte din pielea ta pentru ca acesta contine extract de trestie de zahar, un exfoliant natural, o cantitate mica (0,15%) de acid citric si 45% apa de castraveti, care iti ofera o hidratare bogata si senzatie racoritoare pentru a calma pielea uscata dupa exfoliere.Este recomandat tipurilor de piele care sufera de celule moarte excesive si puncte albe, precum si pielii hipersensibile deoarece nu irita si nu lasa in urma o senzatie lipicioasa.Mod de utilizare Dear Klairs Daily Skin Softening Water Toner: Dupa curatarea fetei, aplicati tonerul pe zonele cu celule moarte excesive ale pielii sau sebum apasand usor cu o discheta de bumbac sau cu palma. Continuati-va apoi rutina cu aplicarea esentelor, cremelor etc.Ingrediente Dear Klairs Daily Skin Softening Water Toner:Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Aqua (Water), Propanediol, 1,2-Hexanediol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Glycerin, Betaine, Panthenol, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium EDTA

Acest produs Dear Klairs Daily Skin Softening Water Toner, 500 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

102.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon Bio natural revitalizant, 500ml, Gamarde
Gel demachiant Tolederm Control, 150ml, Uriage
Difuzor de arome Sunshine White, 1 bucata, Ellemental
Perna pentru lectura
Cutii depozitare mancare, 4 bucati, Dr. Brown's
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 6612 C2
Masca hidratanta Yoghurt, 100ml, Korres
La Cabine Anti-aging Reviving Elixir crema, 50ml
NITOLIC KIT
chevron-right-circle