Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijire intima
  6. /
  7. Regevagia igiena intima gel,...

Regevagia igiena intima gel, 180 ml

Compozitie:- extract de merisoare si extract de lemn dulce, Prebiotice (oligozaharide), acid lacticPentru igiena intima de zi cu zi, Regevagia este un gel delicat, care mentine nivelul fiziologic al pH-ului mucoasei genitale, previne aparitia si reduce iritatiile, calmeaza si reda confortul intim.Avand o formula bazata pe acid lactic, prebiotice si extracte naturale, stimuleaza microflora benefica pielii, hidrateaza si protejeaza zona intima externa.Regevagia este un produs hipoalergenic, bine tolerat de piele, cu parfum delicat care spala cu delicatete si ingrijeste zona cea mai sensibila a femeii.Indicatii:Curata delicat si ingrijeste zonele intime, asigurand o hidratare optima si protectie fata de infectii si iritatiiMod de administrare:- utilizare zilnicaPrezentare: 180 ml

Acest produs Regevagia igiena intima gel, 180 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema solara SPF 50+ uniformizanta impotriva petelor pigmentare Aqua Fusion, 40ml, Bio Balance
MICROLIFE CANTAR WS 50
Bioderma ABCDerm lapte hidratant 200 ml
Ser Absolute Caviar and Pearl, 30ml, Nuance
Cremă Fermitate Contur Ochi
Gel de dus Divine Moments, 250ml, Fa
Crema cu protectie solara SPF50 pentru bebelusi, 100ml, Gamarde
Migdale in ciocolata fara zahar, 250g, Sweeteria
Lapte demachiant UM, 200ml, Topicrem
chevron-right-circle