Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

La Cabine Revive Elixir 1 fiola* 2ml

Fiolele antirid au efect imediat de tonifiere a pielii, actionand atat asupra liniilor fine cat si asupra ridurilor profunde. Formula complexa are eficacitate demonstrata prevenind imbatranirea prematura a tenului.  Beneficii fiole antirid LA CABINE - REVIVE ELIXIR:Pudra de alge repara si protejeaza pielea la nivel celularL-carnosina este un puternic antioxidant care protejeaza tenul de actiunea radicalilor liberi Activeaza protectia naturala a pielii, protejeaza ADN-ul pielii si previne imbatranirea prematuraExtractul de margarete contribuie la obtinerea unei culori uniforme a pieliiContribuie la reducerea imperfectiunilor Ajuta la reducerea ridurilor, atat cele verticale cat si cele orizontaleInhiba formarea melaninei care este responsabila de pigmentarea pieliiProbioticele stimuleaza regenerarea celulara Mentin functia de bariera a pieliiSe pot folosi zilnicSunt potrivite pentru toate tipurile de pieleNu contin ulei Mod de folosire fiole antirid LA CABINE - REVIVE ELIXIR:Fiolele La Cabine se aplica pe fata curatata in prealabil. Sunt alegerea ideala pentru o rutina antirid eficienta.

Acest produs La Cabine Revive Elixir 1 fiola* 2ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SOLARIS Susan negru seminte, 500g
Crema de fata Deep Aqua Collagen 2X, 100ml, Tenzero
Exfoliant pentru maini Shea Butter, 30ml, L'Occitane
Dr. Max Ceai de musetel, 50g
Ser hidratant cu extract de aur, 30ml, Puca Pure&Care
Batoan proteic ciocolata si caramel sarat, 55g, Fulfil Nutrition
Tinctura Alcoolstop, 50 ml, Steaua Divina
Biberon decorat PP Closer to Nature Roz +3 luni, 340ml, Tommee Tippee
Plasa de insecte pentru caruciorul bebelusilor alba, 1 bucata, Reer
chevron-right-circle