Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ice Power Cold spray, 200 ml

Beneficii Ice Power Cold spray:Ice Power Cold Spray oferǎ tratament la rece, rapid şi eficient, în cazuri de urgenţǎ, pentru probleme ale ţesuturilor moi, cum ar fi întinderi, rupturi, luxaţii etc.Efectul de rǎcire începe imediat şi dureazǎ aproximativ 15 min.Este recomandat sǎ continuaţi tratamentul cu Ice Power Cold Gel.Ice Power Cold Spray poate fi folosit şi în cazul arsurilor minore.Mod de utilizare Ice Power Cold spray:Pulverizaţi de la o distantǎ de 15cm (pentru a evita degerǎturile) cu mişcǎri circulare pentru aproximativ 5 sec. Repetaţi daca este necesar. Doar pentru uz extern.

Acest produs Ice Power Cold spray, 200 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par permanenta Palette Deluxe Oil-Care Color 800/3-0 Castaniu inchis, 135ml, Schwarzkopf
Crema de zi hranitoare pentru ten uscat si sensibil, 50ml, Evoluderm
Creion pentru sprancene 02, 1g, Yves Rocher
Ulei esential integral de lavanda, 10ml, Bionovativ
Produs pentru curatarea tenului Pure Active Exfobrusher Skin Naturals, 150ml, Garnier
Republica BIO Migdale Bio FARA GLUTEN, 200g
Tus de ochi Variete Camouflage No.5 Ultraviolet, 2.8ml, Eveline Cosmetics
Crema reparatoare Huile Précieuse, 100ml, Evoluderm
Suzeta din latex ortodontica 0-6M Baby, 1 bucata, Minut
chevron-right-circle