Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

CHICCO Betisoare vata cu protectie, 90 bucati, 0luni+ 10441-7

CHICCO Betisoare vata cu protectie:Betisoarele Chicco sunt concepute pentru igiena urechii si pavilionului acesteia in cea mai mare siguranta, datorita capetelor rotunjite si ample, fara a permite penetrarea urechilor bebelusilor.Capetele sunt confectionate din 100% bumbac absorbant, iar batul din hartie presata, extrem de rezistenta, dar si flexibila in acelasi timp, fapt care nu permite indoirea acestuia.Tip de ambalare: cutie de plastic cu deschidere in partea superioara

Acest produs CHICCO Betisoare vata cu protectie, 90 bucati, 0luni+ 10441-7 din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Miracle Age Melawring Dual Balm, 10g, Thank You Farmer
Samburi de caise amari, 100g, Springmarkt
DELIA Oja Hybrid Coral nr. 001 rosu, 11 ml
Crema hidratanta de maini cu Zmeura My Orchard, 30g, Frudia
Apa de toaleta Rose, 75ml, L'Occitane
PLANTEXIR SIROP 100ML
Crema 2 in 1 pentru curatarea si hidratarea mainilor, 75ml, Yves Rocher
PARANIX SPRAY PENTRU PREVENTIE 100ML
Lactacyd Lotiune Intima Sensitive, 250ml
chevron-right-circle