Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ganoderma Reishi Bio, 60 capsule

Beneficii Ganoderma Reishi Bio:Reishi extract standardizat, 100% organicSupliment alimentar pentru protecție antioxidantă și menținerea imunitățiiGanoderma Reishi BIO este un supliment alimentar 100% bio, certificat de organismul internațional CERES. Produsul este recomandat pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, protejarea ADN-ului celular și a mitocondriilor împotriva radicalilor liberi, pentru îmbunătățirea metabolismului glucidic, pentru menținerea tensiunii arteriale în limite normale și menținerea sănătății ficatului.Ciuperca Ganodermă/Reishi are acțiune alcalinizantă, antioxidantă, adaptogenă, detoxifiantă. Este recunoscută capacitatea acestei ciuperci de a ajuta la legarea și eliminarea cadmiului din organism.stimularea imunității;prevenirea formării anormale a vaselor de sânge (asociată tumorilor);menținerea în limite normale a colesterolului și tensiunii arteriale;protecție antitumorală și antioxidantă;detoxifierea organismului;reducerea inflamației din organism.Ingrediente Ganoderma Reishi Bio:Ingrediente/capsulă: extract standardizat bio din corpul ciupercii Ganoderma lucidum (Reishi), cu min. 10% polizaharide totale – 200 mg; pulbere bio din corpul ciupercii Ganoderma lucidum (Reishi) – 100 mg; capsula vegetală.Nu conține lactoză, gluten, soia, ștearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!Mod de administrare Ganoderma Reishi Bio:Adulți: câte 2 capsule de 2 ori pe zi, în timpul mesei.

Acest produs Ganoderma Reishi Bio, 60 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LIERAC ROSILOGIE CREMA CALMANTA ANTIROSEATA 40ML
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1412 C4
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche Crema hidratanta prebiotica 40 ml
Crema organica de zi pentru fata cu Aloe Vera, 40ml, Biosince 1975
Extract purificat de rasina Mumie cu Ginseng, 60 capule, Damar
Systane Ultra Picaturi oftalmice, 10ml
VITALMIX MINTE AGERA FLACOANE 12BUC
Vopsea de par fara amoniac Color Oleo 5-86 Saten Incantator, 115ml, Syoss
PHYTOVOLUME SAMPON PENTRU VOLUM 250ML
chevron-right-circle