Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Relizema ulei de spalare hidratant, 200 ml

Relizema™ Hydrating Cleansing Bath Oil este destinat pentru curățarea fără săpun, hidratarea și protejarea pielii uscate și sensibile de pe față și corp, pentru a reduce sensibilizarea. Structura sa uleioasă se transformă în contact cu apa într-o emulsie ușoară, solubilă în apă.  O bază de spălare extrem de delicată, care nu conține săpun, îmbogățită cu vitamina E antioxidantă.Formula Relizema™ Hydrating Cleansing Bath Oil a fost procesată cu un număr redus de ingrediente pentru a reduce sensibilizarea. O bază de spălare extrem de delicată, care nu conține săpun, îmbogățită cu vitamina E antioxidantă, protejează împotriva uscăciuniicutanate, reduce pruritul și calmează roșeața.Poate fi folosit și pentru înlăturarea machiajului, lăsând pielea hidratată în mod plăcut.INGREDIENTE PRINCIPALE: uleiuri vegetale, vitamina E.  AMBALAJ: Flacon de 200 ml,Modul de utilizare:Aplicați Relizema™ Hydrating Cleansing Bath Oil pe pielea umedă. Masați ușor până când se formează o spumă delicată. Clătiți cu apă și uscați. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați Relizema™ Ultra Hydrating Lotionpentru a vă hidrata pielea după curățare. Precauții și atenționări Țineți departe de sursele de căldură.Nu utilizați produsul dacă recipientul pare deteriorat sau este deschis.Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Acest produs Relizema ulei de spalare hidratant, 200 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SOLARIS Ierburi de Provence, 30g
Scaun toaleta fix - fara spatar
Balsam spray Express Ultimate Repair, 200ml, Gliss
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen WD1056 C1
Ulei de cocos extravirgin presat la rece, 280ml, Republica Bio
Tablete rezerva bratara anti-tantari, 2 bucati, ParaKito
Perie 100% naturala pentru barba Sandalwood, 1 bucata, Monsieur Barbier
Lac de unghii in the City Zagreb, 15ml, Cupio
Genera Sapun lichid neutru cu glicerina, 500 ml
chevron-right-circle