Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

IT'S SKIN Power 10 Formula Ser de fata LI effector pentru calmare, 30 ml

Beneficii IT'S SKIN Power 10 Formula Ser de fata LI effector pentru calmare:Aceasta esenta faciala este de asemenea imbogatita cu 30.000ppm din complexul Calmzulen ce combina Guaiazulene si extract din flori de musetel, ingrediente active care accelereaza procesul de restaurare a arsurilor, formula sa linistitoare oferind hidratare si facand ca pielea sensibila inrosita sa fie mai sanatoasa;Ingredientele active sunt trecute printr-un proces de extractie de 100 de ore "Tehnologia POWER EFFECT 100", conceput pentru a minimiza distrugerea acestora prin caldura (72 de ore de extractie cu ultrasunete si 28 de ore de depozitare la temperatura scazuta) si pentru pastrarea tuturor proprietatilor acestora;De asemenea, acum ingredientele raman proaspete pentru si mai mult timp datorita noului flacon maro care blocheaza cat mai multa lumina solara!Ingrediente IT'S SKIN Power 10 Formula Ser de fata LI effector pentru calmare:Aqua, Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Glycereth-26, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polyglyceryl-10 Laurate, Dipropylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Disodium Edta. Polyglyceryl-10 Oleate, Juniperus Mexicana Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Pogostemon Cablin Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Guaiazulene, Beta-Glucan, Polyglutamic Acid.Mod de utilizare IT'S SKIN Power 10 Formula Ser de fata LI effector pentru calmare:Aplicati cu pipeta 2-3 picaturi de ser si intindeti uniform pe zona fetei si a gatului, tapotand usor cu degetele pana la absorbtie.

Acest produs IT'S SKIN Power 10 Formula Ser de fata LI effector pentru calmare, 30 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Protectoare mamelon EasyStart, 2 bucati, Canpol babies
L’Erbolario Gel de dus Marsh Mallow, 250ml
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint 20AL3 C4
Pansament cu unguent neutru si argint, 10x10 cm, 10 bucati, Atrauman
Biscuiti vegani cu migdale si boabe de cacao, 40g, Rusani
DACIA PLANT Remediu Detoxifiant, 200 ml
GERLINEA MINI PACK BATOANE COCOS 62G
Extract din muguri de ALUN, 50 ml
TONIMER PANTEXYL SPRAY NAZAL ADULTI 100ML
chevron-right-circle