Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dyfesa, 10 dispozitive de inhalare, Sofar

Protejeaza si repara mucoasa tractului respirator cu DYFESA, 10 dispozitive inhalareAstmul bronsic este o boala care afecteaza plamanii. Indiferent daca acesta este alergic sau nu, cei afectati sufera de dificultati respiratorii sau tuse. Insa simptomele pot fi atenuate cu un stil de viata adaptat si cu tratamentele potrivite. O solutie care ajuta la protejarea tractului respirator este DYFESA, 10 dispozitive inhalare. Produsul este un adjuvant eficient si in cazul altor boli respiratorii, precum boala pulmonara. Beneficiaza de tehnologia avansata din spatele dispozitivului de inhalare DYFESADatorita tehnologiei avansate, DYFESA, 10 dispozitive inhalare poate fi folosit cu usurinta, in doar trei pasi simpli. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi unul dintre dispozitivele de inhalare intre dinti, sa apesi capsula si sa respiri adanc pe gura. Este recomandat sa il utilizezi o data pe zi, timp de 2 saptamani pentru o eficienta maxima. Comanda online din oferta Springfarma.Beneficii DYFESAAcidul hialuronic hidratează, protejează și repară. Având în vedere proprietățile sale hidratante și protectoare, acidul hialuronic s-a dovedit a fi un adjuvant util în unele probleme care afectează tractul respirator superior și inferior, cum ar fi BPOC și astm;DYFESA Protecție cu un singur click. Acidul hialuronic din DYFESA este administrat prin inhalare orală printr-un mecanism brevetat;Acidul hialuronic cu masă moleculară mare indicat ca adjuvant în protecția mucoaselor tractului respirator.Mod de administratie DYFESAEste recomandată 1 aplicare pe zi ca adjuvant în perioadele de scădere a funcției respiratorii.În afecțiunile căilor respiratorii superioare, se recomandă 1 aplicare de 1 sau 2 ori pe zi conform sfaturilor medicale, pentru o perioadă de cel puțin 2 săptămâni.

Acest produs Dyfesa, 10 dispozitive de inhalare, Sofar din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

104.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune Relipidanta impotriva iritatiei de scutec, 400ml, Gamarde
Pernuta termica organica anticolici cu seminte de struguri 675-00, 1 bucata, Grunspecht
AVENE CICALFATE+ CREMA 100 ML
Rehydrol rau de miscare acadele cu aroma de zmeura fara zahar, 6 acadele, MBA Pharma
Lotiune de fata Ultrapuff spray 80ppm, 100ml, Aghoras
Ulei de masaj facial cu piersici si cirese, 60ml, Sabio
PAMPERS WARNER BROS PANTS ACTIVE BABY S4 72 BUCATI
Exfoliant pentru corp Desert Haze, 510g, Tree Hut
Ser pentru gene si sprancene Infini-Cils, 2*4g, Eye Care Cosmetics
chevron-right-circle