Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

REDBLOCKER crema de zi pentru capilare fragile, 50ml

Ingrediente REDBLOCKER crema de zi pentru capilare fragile:extract de castan (reduce roseata & pruritul)extract de ghimpe paduret (anti-iritant & intareste capilarele)extract de merisor american (hidratant & regenerant)acid hyaluronic (anti-oboseala, anti-rid & fermitate)unt de shea (hranitor & regenerant).Mod de utilizare REDBLOCKER crema de zi pentru capilare fragile:Se aplica o cantitate mica de crema pe pielea curata si uscata a fetei, evitand zona oculara. Masati cu degetele. 

Acest produs REDBLOCKER crema de zi pentru capilare fragile, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Urimil Forte Max, 30 capsule
Plasturi pentru ochi Princess Gold, 90g, Kocostar
Ciocolata neagra 80% fara zahar, 75g, Diablo
Vopsea vegana 5.5 Mahogany Light Chestnut, 100ml, Natural Kay
Serum intensiv anticadere Bio Botanical System 4, 150ml, Sim Sensitive
Crema de arahide, 250g, Solaris
Mustela Crema hidratanta de fata pentru piele normala Hydra Bebe, 40 ml
Optisomn, 28 comprimate, Zdrovit
Ser fata Sesgen 32, 30 ml, Sesderma
chevron-right-circle