Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Vitamina C
  6. /
  7. Zenyth Vitamina C Naturala,...

Zenyth Vitamina C Naturala, 28 plicuri

Beneficii Zenyth Vitamina C Naturala:Vitamina C Naturala de la Zenyth este un supliment natural destinat intaririi sistemului imunitar in perioada virozelor respiratorii, gripelor si racelilor. Produsul este obtinut prin procedeul liofilizarii care mentine intacte substantele nutritive regasite in fructele ce intra in compozitia sa: coacaze negre, macese, zmeura, catina, afine, mure si fragi.Vitamina C Naturala de la Zenyth este imbogatita si cu miere de albine si propolis, combinatia de ingrediente actionand ca un antioxidant puternic, energizant si tonic. Suplimentul se poate administra in apa, ceai, sucuri de fructe sau amestecat in lactate. In sezonul gripal, se administreaza cate 3-4 plicuri de vitamina C naturala pe zi.

Acest produs Zenyth Vitamina C Naturala, 28 plicuri din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Avene Couvrance compact fond ten n/mixt honey-04 x 10g
Ulei de spalare relipidant pentru pielea uscata cu tendinta atopica Lipikar AP+, 750 ml, La Roche-Posay
Infant Uno Prunisor Lax sirop 100ml
Magiun Afrodisiac pentru ea si el, 12 plicuri, Themra
Stoperol Rehydro, 12 plicuri
Plasturi cu pelin pentru dureri lombare, 6 bucati, Smart Touch
Tinctura propolis 30ml (Institutul Apicol)
3M FUTURO COTIERA CU PAD DE PRESIUNE MARIME S 23-25.5CM
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen Clip-on FGJT2108 C4
chevron-right-circle