Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

MIXA Anti-Redness Crema de curatare spumanta, piele sensibila, 200ml

Beneficii MIXA Anti-Redness Crema de curatare spumanta:Curata delicat pielea;Reduce roseata;Mentine hidratarea tenului predispus la roseata;Formula hipoalergenica;Testata pe pielea sensibila si reactiva;Pielea este perfect curatata si isi recapata luminozitatea.Ingrediente  MIXA Anti-Redness Crema de curatare spumanta:Glicerina, Ulei de migdale dulci, AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, COCO-BETAINE, BHT, CITRIC ACID, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PEG-90M, POLYQUATERNIUM-7, PPG-5-CETETH-20, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, TALC, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L B250402/1)Mod de utilizare MIXA Anti-Redness Crema de curatare spumanta:Dimineata si seara, aplicati cu apa, apoi pe ten si masati usor cu miscari circulare. Evitati conturul ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

Acest produs MIXA Anti-Redness Crema de curatare spumanta, piele sensibila, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bioland Calciu Magneziu cu vitamina D3, 30 comprimate
Gel cremos de curatare Hydrain3 Hialuro, 200ml, Dermedic
Crema de noapte anti-aging netezire Clinic Way 3°, 50ml, Dr. Irena Eris
Centru de activitati pentru bebelusi Baby Gym Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
Vopsea permanenta 6/81 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Respisun Solutie salina hipertonica 3%, 24 unidoze, 4 ml
Demachiant bifazic pentru ochi si buze Daily Care 01, 150ml, Mincer Pharma
Ochelari de soare barbati Police SPLP35 0579
Tinctura de urzica, 200ml, Faunus Plant
chevron-right-circle