Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Menopauza
  6. /
  7. FITERMAN Ostart D3 2000...

FITERMAN Ostart D3 2000 UI, 60 comprimate

Indicatii FITERMAN Ostart D3 2000 UI:In perioada de premenopauza si menopauza precum si la persoanele varstnicePersoanelor cu imunitate scazutaIn sezonul rece cand organismul nu poate sa produca si sa acopere necesarul de vitamina DSportivilor si persoanelor cu activitate fizica intensaPersoanelor care evita expunerea la soare sau folosesc produse pentru protectie solara cu FPS peste 30.Beneficii FITERMAN Ostart D3 2000 UI:Favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si fosforuluiAre rol esential in formarea si consolidarea oaselor si a dintilorMentine functionalitatea normala a celulelor osoaseIntareste sistemul imunitarSe inghit usorAjuta la functionarea optima a organismuluiCreste rezistenta organismului la infectiiIngrediente: agent de incarcare (isomalt, celuloza microcristalina), colecalciferol, agent antiaglomerant (stearat de magneziu) si agent de filmare (alcool polivinilic, polietilenglicol, silicat de aluminiu și potasiu, talc, colorant (dioxid de titan).Ingrediente active:Vitamina D3 50 µg (2000 UI) 1000%Cantitate/ comprimat % DZR/ VNR*Valoarea Nutrițională de Referință conform Reg. UE 169/2011Valoarea energetică: 0.5 kcal/ comprimat filmat

Acest produs FITERMAN Ostart D3 2000 UI, 60 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Plansa pentru cada baie
NEUTROGENA HYDRA BOOST LOTIUNE HIDRATANTA PENTRU FATA SPF25 50ML
Circulate, 30 capsule, Sprint Pharma
Dr. Max Cranberries​, 60 comprimate
Vopsea permanenta 10/96 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Ceai herba de Trei Frati Patati, 50g, Plafar
Ulei esential de Tamaie, 10ml, Adams
Sampon bio antimatreata cu extract de iedera, 500ml, Coslys
Crema de maini hranitoare Irrésistible Cacao, 150ml, Evoluderm
chevron-right-circle