Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

SEPTICLEAN Ser fiziologic 60 monodoze, 5 ml

Beneficii SEPTICLEAN Ser fiziologic 60 monodoze:Dozele a cate 5 ml fiecare sunt inchise ermetic cu ajutorul unui capac în forma de fluture, aspect ce confera siguranta fiecarei aplicari si previne raspandirea virusurilor;Serul fiziologic faciliteaza spalarea nasului bebelusilor, care este adesea obstructionat de mucus;Ajuta la eliminarea secretiilor excesive;Datorita actiunii hidratante, amelioreaza rapid uscaciunea nazala la adulti;De asemenea serul fiziologic poate fi utilizat si pentru igiena ochilor la bebelusi, prin instilatie oculara sau aplicare de comprese ori tampoane de bumbac imbibate cu ser;Serul fiziologic poatefi folosit atat pentru copii, cat si pentru adulti;Pentru utilizare fiola monodoza se deschide foarte usor prin rasucire in partea superioara.Precautii SEPTICLEAN Ser fiziologic 60 monodoze:Monodozele sunt pentru utilizare unica;Nu se injecteaza;A nu se lasa la indemana copiilor;A nu se utiliza dupa data de expirare;A nu se folosi aceeasi fiola concomitent pentru spalarea nasului si a copiilor;A se depozita la temp camerei;Fiolele deschise nu trebuie reutilizate, produsul nu contine conservanti;Deoarece acest dispozitiv medical nu contine conservanti, o reutilizare ar conduce la riscul de administrare a unei solutii contaminateIngrediente active:Solutie sterila de clorura de sodiu 0.9 g. apa purificata 100ml

Acest produs SEPTICLEAN Ser fiziologic 60 monodoze, 5 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca pentru fata nutritiva cu extract de cocos, 18g, It's Skin
Coenzyme Q10, 60 capsule, Zenyth
LABO CADU-CREX STADIU SEVER MAN 20 FIOLE
Dove Baby Servetele Umede Sensitive, 4x50 bucati
Ceai hapciu sudoridic, 20 pliculete, Fares
BIODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF30 FLUID 40ML
Acid Folic 400mcg, 30 tablete, Adams
Jucarie magarus muzical cu activitati pentru +0 luni 40135, 1 bucata, Yookidoo
DR. GESKE ANTIVIRAL SPRAY 15ML
chevron-right-circle