Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sanience D3 Spray 4000 UI, 50 ml

Sanience D3 Spray 4000 UI contine Vitamina D3 extrasa din sursa naturala (lanolina) cu o concentratie ridicata si absorbtie instantanee, de peste 95% sub forma de spray oral.Datorita spray-ului pe baza de microemulsie, Vitamina D3 sub forma lichida, pulverizata sub limba sau pe interiorul obrazului garanteaza absorbtia rapida a acesteia in organism prin membranele mucoasei bucale, ocolind tractul gastrointestinal. Picaturile mici se absorb rapid in gura, oferind o absorbtie superioara nutrientilor conditionati sub alte forme farmaceutice.Beneficii Sanience D3 Spray 4000UI:Se absoarbe instantaneu, la nivelul mucoasei bucale;Asigura o absorbtie ridicata a nuntrientilor;Contribuie la sanatatea si cresterea oaselor;Mentine o functie musculara optima;Sustine functionarea sistemului imunitar;Mentine sanatatea dintilor;Contribuie la absorbtia normala a calciului si a fosforului.Mod de administrare Sanience D3 Spray 4000UI:A se agita inainte de utilizare.Adulti: Cu avizul specialistului, o data pe zi, 2 pulverizari sub limba sau in interiorul obrazului.Copii cu varsta de peste 11 ani: Cu avizul specialistului, o data pe zi 2 pulverizari sub limba sau in interiorul obrazului.

Acest produs Sanience D3 Spray 4000 UI, 50 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dacia Plant Citonat x 150 comprimate
Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RX7680V 2000
Proxelan, 10 supozitoare, Farma-Derma
Lotiune micelara Ivapur, 250ml, Ivatherm
Balsam cu extract de rostopasca x 30 ml (Transvital)
Zinc Sport, 60 tablete, Genius Nutrition
Dulceata de mure, 360 g, Dacia Plant
Baton de cereale cu mango si portocale Bio, 4 x 23g, Erdbar
Biberon cu gat larg si tetina pentru +3luni Baby, 270ml, Minut
chevron-right-circle