Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Revikard 100 cu coenzima Q10, 30 capsule

Beneficii Revikard 100 cu coenzima Q10:Sustine oxigenarea celulara si procesele de sinteza si stocare a energiei, foarte importante pentru sistemul cardiovascular si cel muscular;Antioxidant foarte puternic; contribuie la apararea organismului uman fata de efectele nocive ale radicalilor liberi – de tipul formei oxidate a colesterolului ‘’rau’’ LDL;Revikard 100, prin actiunea sinergica a celor trei componente, actioneaza pe termen lung in mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, prin vascularizatia si oxigenarea normala a tesutului cardiac;Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;Vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale, a sanatatii membranelor mucoase si a pielii, la functionarea normala a sistemului imunitar, la metabolismul normal al fierului, precum si la procesul de diferentiere celulara;Sustinerea functiei de pompa si a ritmului normal al inimii. Contribuie la buna oxigenare a tesuturilor si functia normala a cardiomiocitelor;Cresterea tonusului energetic si a rezistentei la efort fizic, odata cu inaintarea in varsta;Adjuvant in neutralizarea radicalilor liberi din formele oxidate ale colesterolului “rau” (LDL);In starile de slabiciune si durere musculara asociate tratamentului de reducere a colesterolului din sange. Sustine functionarea normala a mitocondriilor.Ingrediente Revikard 100 cu coenzima Q10:Ingrediente:Doza/1 capsula (mg)VNR*%Coenzima Q10100 mg**Vitamina A1 mg125Vitamina E7 mg58*VNR – Valoare Nutrițională de Referință (conf. Reg. 1169/2011)**VNR nu a fost stabilitaMod de administrare Revikard 100 cu coenzima Q10:Doza recomandata pentru adulti: 1 – 2 capsule/ zi.Se recomanda administrarea in cure de minim 3 luni.

Acest produs Revikard 100 cu coenzima Q10, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MSM 1000mg, 180 capsule, GNC
Unt solid pentru maini si corp cu unt de shea si cacao Coccola, 80ml, La Saponaria
Frezyderm Ac-Norm masca peel-off 50 ml
MIXA OPTIMAL TOLERANCE Lapte demachiant, 200ml
Masca servetel calmanta cu AHA, BHA si PHA, 20g, Some By Mi
Meltus Tusicalm sirop pentru copii, 100ml, Solacium
Spray pentru corp Transpiblock, 100 ml, Zdrovit
Scrub cu lemon grass si menta, 250g, La Saponaria
Masca de fata concentrata Forever Young, 35ml, La Saponaria
chevron-right-circle