Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Hydrasmect, 20 plicuri

Hydrasmect - saruri de rehidratare - contine diosmectina care absoarbe toxinele si patogenii de la nivelul tubului digestiv si restabileste functionalitatea digestiva, avand efect antiinflamator. Hydrasmect este imbogatit cu electroliti care previn riscul de deshidratare si restabilesc echilibrul electrolitic.Beneficii Hydrasmect, saruri de rehidratare:Trateaza diareea acuta si cronica;Protejeaza mucoasa gastrica si intestinala;Ajuta la refacerea echilibrului electrolitic;Contribuie la prevenirea deshidratarii;Reduce intensitatea si durata diareei apoase si cronice;Creste consistenta scaunelor si scade numarul acestora;Reduce durerea asociata cu bolile gastrointestinale;Nu contine gluten.Mod de administrare Hydrasmect, saruri de rehidratare:In primele trei zile de administrare:Copii >2 ani: pana la 4 plicuri pe zi;Adulti: pana la 6 plicuri pe zi.Dupa aceasta perioada continuati cu doza redusa la jumatate pana la remisiunea completa a diareei.

Acest produs Hydrasmect, 20 plicuri din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Salcam flori D60, 50g, Fares
Rame ochelari de vedere barbati Dolce&Gabbana DG5103 2525
Suzete cu design ortodontic din silicon, Vacuta roz, 0m+, 2 bucati, Mamajoo
Ulei Bio Esential Levantica (Lavandula angustifolia), 10ml, Sonnentor
Ochelari de soare barbati Guess GU00117 08A
Lotiune pentru ingrijirea fetei cu aur, platina si argint coloidal 20ppm Devi, 100ml, Alchemy
Lotiune tonica True Water Light Toner, 155ml, Thank You Farmer
Ceai de galbenele, 50g, Dacia Plant
Frezyderm Sun Care Kids SPF 50+ Crema Spray 275 ml
chevron-right-circle