Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vaxicum sport unguent, 50 ml

Vaxicum Sport unguent contribuie la reducerea durerilor si disconfortului muscular. Vaxicum Sport unguent relaxeaza si calmeaza muschii solicitati, fiind ideal pentru un masaj bland de relaxare si revigorare dupa efort fizic. Prin continutul de extract de camfor, rozmarin, cuisoare si lavanda, contribuie natural la sanatatea sistemului muscular.Beneficii Vaxicum Sport unguent:Febra musculara post efort fizic;Combaterea crampelor musculare;Oboseala sau contracturi musculare dupa ortostatism prelungit sau pozitii vicioase;Masajul de relaxare dupa efort fizic;Masajul efectuat pentru revenirea musculaturii, dupa imobilizari prelungiteCAMFORULEste usor absorbit prin piele, producand o senzatie locala de racire.Este util mai ales dupa efort fizic, deoarece relaxeaza grupele musculare solicitate.Combate rapid inflamatia de la nivel articular si are efect antioxidant intens, tonificand astfel peretii vasculari.LAVANDAAre efect antispastic si miorelaxant (relaxant muscular).Calmeaza durerile musculare aparute in urma eforturilor fizice, datorita efectului analgezic.Are actiune antiseptica si cicatrizanta.CUISOARELECuisoarele contin eugenol, care are proprietati antiinflamatoare, analgezice si antibacteriene.Eugenolul actioneaza ca relaxant muscular, indepartand crampele si durerea de la acest nivel.Quercetina din compozitia cuisoarelor, este un puternic antioxidant, cu rol de tonic venos.ROZMARINULAre efect analgezic, fiind recomandat in durerile reumatismale si articulare.Reduce inflamatia si rigiditatea articulatiilor, imbunatateste semnificativ circulatia sangvina, putand fi utilizat cu succes ca incalzitor local.Are efect antibacterian si antifungic.Are efect antioxidant, protejand membranele celulare de stresul oxidativ.Mod de administrare Vaxicum Sport unguent:Se aplica de 2-3 ori pe zi, pe partea afectat a corpului si se maseaza usor.

Acest produs Vaxicum sport unguent, 50 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Concentrat de otet de mere, 30 capsule, Rotta Natura
Scutece ajustabile Optima Extra Large, 10 bucati, Seni
Tetina din silicon cu gat larg blister 6 luni+ Baby, 2 bucati, Minut
Apa de gura cu propolis si diatomee GennaDent, 45 ml, VivaNatura
Osteocare solutie orala, 200 ml, Vitabiotics
Colina 250mg, 100 tablete, GNC
Ochelari de soare barbati Polaroid PLD 3018/S DL5 Y2
Secom Melatonin 3mg, 30 tablete cu eliberare prelungita
Unghii false imPress mini Kids Super Duper, 20 bucati, Kiss
chevron-right-circle