Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

OLEFAR DUO SPRAY, 20 ml

Pompa speciala permite dispersarea solutiei direct spre peretele dorsal al faringelui, efectul analgezic instalandu-se imediat, ajutand astfel la ameliorarea disconfortului provocat de uscaciunea mucoasei, disconfort asociat de multe ori cu dureri in gat.Beneficii OLEFAR DUO Oil Spray:Mentine umiditatea mucoasei gatului si a cavitatii bucale;Reduce durerea si disconfortul local;Scade inflamatia locala;Are absorbtie si eficienta ridicata;Este un remediu 100% natural;Nu contine conservanti;Nu contine gaze propulsoare;Pompa rotativa la 360 grade asigura o aplicare usoara a produsului.Ingrediente OLEFAR DUO Oil Spray:                         unic dose (250mg) daily dose (750mg):Ulei de catina (ol.Hippophaes)            30mg             90mg;Ulei de galbinele (ol.Calendulae)         15mg             45mg;Ulei de scortisoara (ol.Cinnamomi)      5mg              15mg;Ulei din arbore de ceai (ol.Malaleucae) 5mg              15mg;Ulei de menta.Mod de administrare OLEFAR DUO Oil Spray:Adulti si copii peste 2 ani: se plaseaza pulverizatorul in cavitatea bucala si se apasa pompa de pulverizare de 1-2 ori. Se recomanda utilizarea de 3 ori pe zi.

Acest produs OLEFAR DUO SPRAY, 20 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Miere de Salcam cu Scortisoara, 12 plicuri, Meliforte
Gene banda Soft Wispy Ballerina, 1 bucata, Cupio
BiSeptol Urinar, 30 comprimate, Dacia Plant
Vibrator Rose, 1 bucata, Romp
Swedish Nutra Probiotic Lichid 500 ml
Pasta de dinti Complete Protection Extra Fresh Parodontax, 75 ml, Gsk
Trussa Spray antibacterian, 85ml
Cavit 9 plus luteina, 20 tablete
Ciocolata cu lapte si indulcitor natural de stevia Sweet&Safe, cocos si quinoa, 25 g, Sly Nutritia
chevron-right-circle