Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

FicatON 575 mg, 60 capsule

Beneficii FicatON 575 mg:Contribuie la mentinerea nivelului optim al colesterolului;Favorizeaza digestia;Ajuta la detoxifierea ficatului;Contribuie la imbunatatirea tonusului;Are efect imunostimulator si hepatoprotector;Sustine functionarea normala a bilei.Ingrediente FicatON 575 mg:Ingrediente active: Spirulina si SilimarinaSpirulina pulbere (Spirulina platensis); extract uscat din fructe de Armurariu (Silybum marianum), standardizat la minim 80% silimarina; agenti antiaglomeranti: talc si stearat de magneziu vegetal; agenti de incarcare: lactoza monohidrat si tabletoza (lactoza compresibila) .Mod de administrare FicatON 575 mg:1-2 capsule de 3 ori pe zi.Capsulele se vor inghiti intregi, cu o cantitate adecvata de apa.Dozele pentru copii se vor utiliza conform sfatului specialistului.Precautii / Atentionari FicatON 575 mg:Contine lactoza!A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii suplimentului alimentar.A nu se utiliza de catre persoanele cu intoleranta la lactoza sau cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.Utilizarea acestui supliment in perioada de sarcina sau alaptare se face doar la recomandarea medicului.A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A se utiliza, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj (EXP).

Acest produs FicatON 575 mg, 60 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel micelar Premium Care H3 Derma+, 150ml, Gerovital
Donavital Slim Drink, 120ml, Plant Extrakt
Carbohidrati cu digestie rapida cu dextroza Fast Digesting Carbs POST JYM, 990g, JYM
Nufăr Scos Pete Gulere și Manșete
Grisine din faina integrala si mac, 100g, Solaris
Baton proteic Bio vegan cu Vanilie Protein, 45g, Cerea
Herbolax, 20 tablete, Himalaya
Sapun lichid crema Purple Bouquet, 500ml, Elmiplant
Crema Protectiva Antimicrobiana cu Permetrina 5% ParasiteS, 50ml
chevron-right-circle