Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijirea sanilor
  6. /
  7. Maternea Balsam calmant pentru...

Maternea Balsam calmant pentru mamelon, 20 ml

Beneficii Maternea Balsam calmant pentru mamelon:Balsamul calmant pentru mameloane, cu efect antiinflamator;Hidrateaza si protejeaza pielea uscata si iritata a mameloanelor in timpul alaptarii;Ajuta la stimularea si regenerarea ei.Ingrediente Maternea Balsam calmant pentru mamelon:Lanolina inalt purificata care ajuta la cresterea elasticitatii si rezistentei pielii.Uleiuri naturale de cocos, unt de shea si cocos care hidrateaza, calmeaza si emoliaza pielea.Vitamina E care protezeaja pielea delicata.D-panthenol si Bisabolol care grabesc procesul de vindecare si calmeaza iritatiile.​Mod de administrare Maternea Balsam calmant pentru mamelon:Utilizati crema dupa alaptare sau la nevoie, aplicand pe intreg mamelonul si pe areola.Nu este necesara spalarea zonei inainte de alaptare!

Acest produs Maternea Balsam calmant pentru mamelon, 20 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scutece Pants Nr. 3 pentru 6-11 kg, 128 bucati, Pampers
Noreva Iklen+ Pure C Serum depigmentant, 3 x 8ml
Balsam pentru buze Drunk'n Diamonds Plumping 020 - Rated R-aw, 3.5g, Catrice
Chocolates Sole Ciocolata 72% cacao si migdale fara zahar, 100g
Balsam pentru volum, 250ml, Gerovital
JAMIESON MULTI 100% COMPLET BARBATI 90 COMPRIMATE
Seminte de susan Bio, 200g, Pronat
Crema Snail Repairing, 100ml, Jigott
Formula lichida de calciu si vitamine Kindervital, 250ml, Salus
chevron-right-circle