Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. Chicco Baby Moments Sensitive...

Chicco Baby Moments Sensitive Amidon dermatologic din orez, pentru baie, 250 g, 0 luni+

Beneficii Chicco Baby Moments Sensitive Amidon dermatologic din orez, pentru baie:100% formula de origine vegetala;produs dermatologic testat sub control pediatric;calmeaza, improspateaza si actioneaza ca un emolient, fiind perfect pentru pentru curatarea pielii iritate si eliminarea exsului de transpiratie si sebum, lasand pielea catifelata si hidratata;amidonul din orez este excelent pentru baile dese din timpul verii, fiind excelent atat pentru bebelusi, copii dar si persoane adulte;ambalaj ecologic.Mod utilizare Chicco Baby Moments Sensitive Amidon dermatologic din orez, pentru baie:Turnati o cantitate suficienta in apa calda pregatita pentru imbaiere si vanturati apa cu ajutorul mainii pentru a se topi amidonul inainte de a introduce copilul in cadita.

Acest produs Chicco Baby Moments Sensitive Amidon dermatologic din orez, pentru baie, 250 g, 0 luni+ din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sosete exfoliante pentru talpi Smooth & Pure Walk Free, 34g, Ariul
Ceai Napraznic, 90 g, Faunus Plant
Always Platinum Super Duo, 14 bucati
Ser Yoghurt, 30ml, Korres
Crema de noapte Multi Correxion Even Tone + Lift, 50ml, RoC
Spray cu extract natural de propolis fara alcool, 20 ml, Dacia Plant
Pompa de san manuala U1052-MBP, 1 bucata, U-Grow
Instrument profesional pedichiura PRO02, 1 bucata, Cupio
Jucarie de dentitie in forma de girafa, 1 bucata, Dr. Brown's
chevron-right-circle