Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Stamatin, 30 capsule

Beneficii Stamatin:Stamatin este indicat in perioadele de imunitate slabita si cand apararea organismului este provocata de factori externi.Stamatin stimuleaza raspunsul imun impotriva atacurilor externe in perioadele de infectie cu gripa si virusMentine un sistem imunitar care functioneaza normalAjuta la mentinerea unei bune forme fizice si mentale in fiecare zi.Ingrediente Stamatin:Isatis tinctoria 250 mg, Pelargonium sidoides 15 mg, Vitamina c 200 mg, Zinc 5 mg.Mod de administrare Stamatin:2 capsule pe zi.Precautii / Atentionari Stamatin:Indicat persoanelor peste 12 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de surse de caldura, la o temperatura de max 25°C. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu il folositi ca substitut pentru o dieta variata. Va rugam sa consultati medicul in caz de interventie chirurgicala iminenta sau administrare concomitenta de medicamente anticoagulante. In cazul unei sarcini este necesar sa consultati medicul inainte de a lua orice medicamente sau suplimente alimentare. Nu folositi dupa data de expirare imprimata pe pachet. Produsul nu contine substante potential alergene.

Acest produs Stamatin, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pieptene pentru descurcarea parului Mov, Wet Brush
ZDROVIT CA+MG+ZN+VIT C 20 COMPRIMATE EFERVESCENTE
Biscuiti eco fara gluten cu lamaie si chia, 150g, Pleniday
Rame ochelari de vedere barbati Carrera CARRERA 8870 807
120 Baston din lemn cu maner clasic
Pasta de dinti Active, 75ml, President
VITATUSSIN JUNIOR SIROP 125ML
BANILA Dear Hydration Tonic de fata, 280 ml
GEROVITAL H3 CLASSIC EMULSIE HIDRATANTA DEMACHIANTA 200ML
chevron-right-circle