Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Biberoane
  6. /
  7. Chicco Perfect5 Biberon PP...

Chicco Perfect5 Biberon PP 150 ml, t.s, flux lent, unisex, 0luni+

Beneficii Chicco Perfect5 Biberon PP 150 ml:Biberonul Perfect5 bifeaza toate aspectele care ofera liniste burticii bebelusului, in perioada manifestarii colicilor, datorita sistemului patentat de catre Chicco: "Intui-flow";Efect anti-colici dovedit: membrana Equilibrum, impreuna cu tetina Physio previn ingerarea aerului, reducand astfel iritabilitatea, regurgitarea si colicii;Ritm fiziologic de suctiune: urmareste si respecta ritmul natural si unic al modului in care bebe suge, permitand astfel o hranire constanta si normala, fara intreruperi ale respiratiei si suptului;Atasare perfecta - tetina se adapteaza perfect guritei copilului si sustine modul natural de a suge. Tetina acceptata de 9 din 10 copii (testare efectuata in 2019 pe un grup format din 450 bebelusi, in Italia);Tetina confectionata din silicon "Soft Sense" - ofera copilului un sentiment de placere si naturalete;Igiena maxima si usurinta in curatare - baza care se poate detasa transforma modul in care se spala biberonul intr-o actiune usoara si extrem de rapida pentru fiecare piesa a biberonului.

Acest produs Chicco Perfect5 Biberon PP 150 ml, t.s, flux lent, unisex, 0luni+ din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIODERMA NODE DS+ SAMPON 125 ML 1+1 70% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Caju crud, 500g, SanoVita
Vitamine si minerale Forte, 15 plicuri, Alevia
Ceai Bio La Menopauza, 18 plicuri, Sonnentor
Lotiune tonica hidratanta pentru ten mixt Aquabella, 200 ml, Nuxe
Periute interdentare Space Brush, 36 bucati, Trisa
Centricor 1000 mg, 20 comprimate, Worwag Pharma
Termometru non-contact frunte TH1003, 1 bucata, Laica
Chicco Suport dublu pt suzeta, Albastru
chevron-right-circle