Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Tetine
  6. /
  7. Chicco Physiologic tetina silicon...

Chicco Physiologic tetina silicon 2 bucati, flux mediu, sistem anticolici, 2luni+

Beneficii Chicco Physiologic tetina silicon, flux mediu, sistem anticolici:DIMENSIUNE SPECIALA - creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului matern;INELE IN RELIEF - permit tetinei sa se alungeasca in timpul suptului, imitand comportamentul mamelonului mamei in timpul suptului;VENTIL ANTI-COLICI - regularizeaza fluxul aerului care intra in biberon inlocuind laptele supt, pentru a asigura un debit constant;FORMA NATURALA - asemanatoaresanului matern, ofera suportul necesar pentru buzele bebelusuluiFLUX MEDIU recomandat pentru 2 luni+;Pachetul contine 2 tetine;Fabricata din silicon (0% BPA).

Acest produs Chicco Physiologic tetina silicon 2 bucati, flux mediu, sistem anticolici, 2luni+ din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Arterin 90 comprimate Omega Pharma
Mist multifunctional Rose, 50ml, L'Occitane
Fond de ten Velvet Color Medium, 30ml, Frezyderm
Exfoliant pentru corp cu uleiuri esentiale Royal Honey, 200 ml, Apivita
Renalex solutie U65, 10ml, Fares
Crema detox revitalizanta de noapte Age Lift, 40ml, Uriage
Vopsea de par My Color Elixir, Brown Violet N4.2, 155 ml, Apivita
Ciocolata calda cu green sugar si aroma de portocale, 250g, Laboratoarele Remedia
Solix Tab Complete x 30 cpr
chevron-right-circle