Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dr PawPaw Balsam pentru par si corp, 200 ml

Beneficii Dr PawPaw Balsam pentru par si corp:Pentru toate tipurile de par si piele;Balsam consistent si revigorant, recomandat atat pentru par cat si pentru corp;Contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos.Ingredients Dr PawPaw Balsam pentru par si corp:Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Glyceryl stearate, Glyceryl Stearate SE, Panthenol, PEG-100 stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Parfum, Citric Acid, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis (Aloe vera) leaf Juice, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol.Mod de utilizare Dr PawPaw Balsam pentru par si corp:Aplicati o cantitate suficienta pe par, incepand de la varfuri pana la radacina firelor de par – lasati sa actioneze cat mai mult timp posibil. Apoi aplicati pe tot corpul si lasati-l sa actioneze timp de cateva minute. Clatiti bine pentru a obtine un par matasos si o piele catifelata.

Acest produs Dr PawPaw Balsam pentru par si corp, 200 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.85 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Carbocit, 30 comprimate, Biofarm
Balsam de buze intens hidratant Reve de Miel, 15g, Nuxe
Primii Pasi R0333I - Suzeta Verde Silicon Fata Ursuleti, Marimi Asortate 0-6 si 6+ I
Toner Pro-Balance Biotics, 300ml, Dr. Ceuracle
Rame ochelari de vedere copii Vogue VY2008 W656
Mix pentru brownie, 270g, Ketorem
Sedocalm V x 40tb PLT
Rheumastop Complex, 60 comprimate, Hyllan Pharma
GOLD NUTRITION CLINICAL MELATONIN POWER SLEEP, 30 caps
chevron-right-circle