Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Bye Bye Blemish Lotiune pentru uscarea cosurilor Drying, 30ml

Beneficii Bye Bye Blemish Lotiune pentru uscarea cosurilor Drying:Revitalizant;Hidratant;Sulful calmeaza inflamatia si iritatia;Acidul salicilic trateaza acneea;Oxidul de zinc reduce si absoarbe excesul de sebum;Potrivit pentru tenul sensibil.Mod de utilizare Bye Bye Blemish Lotiune pentru uscarea cosurilor Drying:NU AGITATI! Inmuiati un betisor igienic din bumbac in sedimentul roz, dupa care aplicati izolat pe cosuri.

Acest produs Bye Bye Blemish Lotiune pentru uscarea cosurilor Drying, 30ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca pentru fata Triple Back Trio Zinc, 70g, Novexpert
Set pentru masa din plastic Cute Animals Caine, 4 piese, Canpol babies
Revidox, 30 capsule, Actafarma
HARTMANN HYDROCLEAN ADVANCE PANSAMENT 10X10CM X 10BUC
PANSORAL GEL MASAJ GINGIVAL 15ML
Masca cu lamaie si vitamina C, 7Days Plus, 1 bucata, Ariul
Lapte demachiant Amino Power, 100ml, Pell Amar
Amortizor cauciuc 19 mm
ONE REUMATIC FORTA URSULUI POLAR BALSAM 250GR
chevron-right-circle