Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitoral B complex spray, 25 ml

Beneficii Vitoral B:functionarea normala a sistemului nervos;mentinerea sanatatii psihice;reducerea oboselii si extenuarii;functionarea normala a sistemului imunitar.Ingrediente Vitoral B:Apa, indulcitor: xylitol (30%), suc concentrat de portocala (8%), acid pantotenic/D-pantotenat de calciu, aroma de portocala, niacina/nicotinamida, Vitamina B6/piridoxina HCI, Vitamina B1/tiamina, conservant: sorbat de potasiu, agent de ingrosare: guma xanthan, acid folic/acid pteroilglutamatic, Vitamina B2/riboflavina, biotina, Vitamina B12/metilcobalamina.Mod de utilizare Vitoral B:Agitati bine inainte de fiecare utilizare.Optim dozat: 1 puf - 0.2mlVitoral B complex pentru adulti: 4 pufuri/zi sau la recomandarea medicului;Produsul contine 120 pufuri.Precautii / Atentionari Vitoral B:Sarcina si alaptarea - Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice supliment alimentar.Nu contine: Coloranti artificiali, gluten. Produsul este potrivit pentru vegetarieni, vegani, celiaci si diabetici.

Acest produs Vitoral B complex spray, 25 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lucuma pulbere, 250g, Golden Flavours
Unghiera mare, 1 bucata, Parsa
Absorbante zilnice BIO hipoalergenice Long protectie lenjerie, 24 bucati, Tadam
Deodorant roll-on Salt Of The Earth Pure Aura Lavanda si Vanilie, 75ml, Crystal Spring
Vopsea de par permanenta 093 Ultra Brights Pink, 80ml, Live
HOFIGAL Supliform, 500 ml
Sampon cu ulei natural de argan 600ml, Eyup
Incalzitor pentru biberon SCF358/00, 1 bucata, Philips Avent
Shake proteic 63% cu ciocolata si stevie, 450g, Nutrisslim
chevron-right-circle