Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Olioseptil Gorge - Larynx sirop pentru gat, 125ml

Beneficii Olioseptil Gorge - Larynx sirop pentru gat:Cimbrul-de-cultura, Nalba-de-padure, Salvia si Menta mentin integritatea mucoasei oro-faringiene si a corzilor vocale.Nalba-de-padure si Muscata contribuie la ameliorarea disconfortului faringian, iar Salvia la fluidificarea secretiilor bronsice.Uleiurile esentiale de Eucalipt, Lamaie si Pin sustin sanatatea nasului si a gatului si integritatea mucoasei oro-faringieneUleiul esential de Eucalipt este benefic pentru tonusul vocii.Extractele de Iedera si de Pin ajuta respiratia, actionand pentru activarea unor mecanisme fiziologice vizand functionarea normala a cailor respiratorii superioare, fluidificarea mucusului si a secretiilor si eliminarea acestora.Extractele de Acerola, Echinacea, Cimbru-de-cultura si propolisul ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si sustin rezistenta naturala a acestuia la agresiunile mediului inconjurator.Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.Mierea de Manuka confera siropului un gust placut.Ingrediente Olioseptil Gorge - Larynx sirop pentru gat:Sirop de grau, glicerina vegetala, extracte de hidroalcolice de plante (frunze de Iedera/Hedera helix, Menta/Mentha piperita, Salvie/Salvia officinalis si Cimbru-de-cultura/ Thymus vulgaris; flori de Soc/Sambucus nigra si de Nalba-de-padure/Malva sylvestris, parti aeriene si radacini de Echinacea purpurea, cetina de Pin/Pinus sylvestris, radacina de Muscata/ Pelargonium sidoides si Propolis) - 11,44%; apa purificata, miere de Manuka; extract din fructe de Acerola/Malpighia punicifolia, cu 16% Vitamina C; uleiuri esentiale din coaja de Lamaie/Citrus limon, frunze de Eucalipt/Eucalyptus globulus si cetina de Pin/Pinus sylvestris.Mod de utilizare Olioseptil Gorge - Larynx sirop pentru gat:Cate o lingurita de sirop, de doua sau trei ori pe zi. Pentru a obtine eficacitatea optima, se recomanda utilizarea in cure de 10 zile si reluarea acestora de mai multe ori pe an, la nevoie.Precautii / Atentionari Olioseptil Gorge - Larynx sirop pentru gat:A se consuma, de preferinta, inainte de data expirarii indicata pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in termen de 15 zile. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la adapost de lumina si caldura. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.Nu este recomandat copiilor mai mici de 7 ani, precum si femeilor gravide sau care alapteaza, fara avizul medicului.

Acest produs Olioseptil Gorge - Larynx sirop pentru gat, 125ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Manuka Health Miere de Manuka MGO 100+, 500g
Fasa elastica autoadeziva Idealast Haft, 8cm x 4m, Hartmann
Biberon albastru anticolici cu gat larg PP Bonjour Paris, 240ml, Canpol babies
YK- Ginseng tonic 300mg x 30cps.
Avene XeraCalm AD ulei de curatare, 400 ml
Ciocolata alba Green Velvet Secretele Ramonei, 100g, Laboratoarele Remedia
Complex Multivitamin Complete, 90 capsule, Weider
Fond de ten Matte & Poreless 120 Classic Ivory Fit Me, 30ml, Maybelline
Ceai bio plin de energie, 15 plicuri, Herbaria
chevron-right-circle