Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Beauty Jar Bila de baie efervescenta cu aroma de ghimbir, Cozy night, 150 g

Beneficii Beauty Jar Bila de baie efervescenta cu aroma de ghimbir, Cozy night:Mirosul intens de ghimbir revigoreaza simturile;Are puternice proprietati antiinflamatoare, antibacteriene si antioxidante;Brand responsabil cu mediul inconjurator;Peste 90% ingrediente de origine naturala;Nu testeaza pe animale;Formule blande, fara SLS sau parabeni;Ambalaj reciclabil;Produs in Letonia.Ingrediente Beauty Jar Bila de baie efervescenta cu aroma de ghimbir, Cozy night:Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Parfum (Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool), Potato Starch Modified, Zea Mays (Corn) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), CI 17200, CI 42090.Mod de utilizare Beauty Jar Bila de baie efervescenta cu aroma de ghimbir, Cozy night:Umple cada cu apa calda, plaseaza bila de baie in apa si asteapta pana cand se dizolva complet. Bucura-te de baie si, la final, clateste pielea cu apa calduta.

Acest produs Beauty Jar Bila de baie efervescenta cu aroma de ghimbir, Cozy night, 150 g din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray Alaun in apa florala de trandafir, 100ml, Steaua Divina
Ulei de margarete, 50ml, Ellemental
Ginkoven, 40 capsule
Paste Strozzapreti din linte rosie Bio fara gluten, 250g, Dalla Costa
Rame ochelari de vedere dama Carolina Herrera CH 0066 KDX
Lysi Ulei din ficat de cod pentru copii, 240ml
TOPICREM UR10 Crema anti-rugozitati, 500 ml
Vopsea de par My Color Elixir, Blonde N7.0, 155 ml, Apivita
Sapun lichid intim Intimo Camomilla, 200ml, Malizia
chevron-right-circle