Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Genera Soft sapun lichid cu saruri marine, 500ml

Beneficii Genera Soft sapun lichid cu saruri marine:sapunul lichid Soft de la Genera pe baza de saruri marine este hidratant, contine agenti antibacterieni si are o consistenta placuta;imbogatit cu extracte naturale si arome incantatoare, sapunurile Genera iti lasa mainile curate si catifelate;sarurile marine, bogate in minerale, proteine si vitamine ajuta la reimprospatare;sarurile marine ajuta la stimularea energizarii, oferind o senzatie de hidratare si revitalizare pielii;formula delicata permite folosirea frecventa pe maini.Mod de utilizare Genera Soft sapun lichid cu saruri marine:Se aplica sapunul pe piele, se spumeaza delicat si se maseaza. Se clateste cu apa calduta.

Acest produs Genera Soft sapun lichid cu saruri marine, 500ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Unghii false Classy Silk Dress Medium, 28 bucati, Kiss
Absorbantele urologice Lady Extra Plus, 15 bucati, Seni
Set pansamente Non Adhesive Foam 10x20 cm, 10 bucati, HYALO4
Fluid de fata anti-pete cu SPF50+ Melascreen, 50ml, Ducray
L'Erbolario Balsam de par cu acid hialuronic, 150ml
Plasture balsamic, 7 bucati, Otosan
Creion De Buze 03 Mauve
Paleta de farduri Muah Playful Lolita, 16g, Cupio
KELAPHER 2B nano-lactoferina crema 10 monodoze sterile, 3 ml
chevron-right-circle