Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tommee Tippee Cana First Trainer, planeta mov, 150ml, 4luni+, 1bucata

Beneficii Tommee Tippee Cana First Trainer:Cioc moale, flexibil, prevazut cu capac igienic;Supapa anti-curgere nu permite varsarea lichidului.Manerele ergonomice sunt detasabile si pot fi folosite la orice Biberon Closer to Nature.Capacitate 150 ml cu gradatii de masurare.Se poate steriliza prin toate tipurile de sterilizareRecomandata pentru copii peste 4 luni.0%BPA.Cana anti-curgere de la Tommee Tippee te va ajuta sa iti inveti bebelusul sa bea din cana.

Acest produs Tommee Tippee Cana First Trainer, planeta mov, 150ml, 4luni+, 1bucata din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon impotriva caderii parului Illa.Hair, 250 ml, Evoepharm
Ulei de dus bio pentru piele sensibila cu seminte de struguri, 380ml, Coslys
Crema hidratanta corp Multi Performance, 200ml, Ivatherm
Scutece Extra Care Nr.2, 3-6kg, 58 bucati, Huggies
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8627 C2
Apa de curatare reechilibranta Aknet, 150ml, Bionike
Gel de dus si sampon pentru copii cu aroma de zmeura, 400ml, Sanosan
Sampon cu canepa, 1l, Eight Triple Eight
FARMEC ULEI PENTRU CUTICULE 11ML
chevron-right-circle