Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Genera Crema de noapte regeneranta antirid cu Q10, 50ml

Beneficii Genera Crema de noapte regeneranta antirid cu Q10:este bogata in ingredientele active hidratante;are grija de fata si gat prin regenerarea tesuturilor;face pielea elastica, o tonifiata si o face luminoasa;ajuta la prevenirea semnelor de imbatranire prin reducerea celor mai profunde riduri si reducerea celor mai fine;reumple ridurile in timpul somnului si stimuleaza producerea de colagen.Mod de utilizare Genera Crema de noapte regeneranta antirid cu Q10:Utilizati din abundenta inainte de culcare si dupa curatarea temeinica a fetei.Testat dermatologic.

Acest produs Genera Crema de noapte regeneranta antirid cu Q10, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set pentru masa din plastic Cute Animals Pisica, 4 piese, Canpol babies
Sampon Vitalizing, 300ml, Daeng Gi Meo Ri
Solgar Turmeric Root Extract, 60 capsule
Ser anticadere si crestere a parului Hair Growth, 50 ml, Natulique
Mag Your Mind Good Routine, 30 capsule, Secom
Corector iluminator pentru ochi Under Eye Brightener 010 - Light Rose, 4.2g, Catrice
Gel de dus cu alge si minerale marine Aqua Breeze, 400ml, Elmiplant
Ochelari de soare barbati Guess GU00075 01R
Ruj cremos Fame - Legend, 3ml, Cupio
chevron-right-circle